Zonder omwegen naar je rijbewijs!

vrijblijvend startgesprek

 

09 329 66 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Snelcursus

Snelle leerlingen kiezen voor de snelcursus.

Voor leerlingen die een voorlopig rijbewijs of een verlenging van het voorlopig rijbewijs hebben dat vóór 1 oktober 2017 afgeleverd is , geldt nog een stageperiode van 3 maand. Voor zij die een verlenging van het voorlopig rijbewijs hebben, afgeleverd vanaf 1 oktober 2017, geldt een stageperiode van 9 maand, te rekenen vanaf de datum van uitreiking van het eerste voorlopig rijbewijs.

Wil je daadwerkelijk je rijbewijs in 2 à 4 weken halen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Begin vandaag aan je rijopleiding en wij zorgen ervoor dat je in 4 weken je rijbewijs hebt. Weg met al die zorgen, wanneer je al minstens twee maanden in het bezit bent van een voorlopig rijbewijs!

Wees zelfstandig

Heb je nog geen eigen wagen of geen eigen begeleider(s)? Of zie je er tegen op om na 3 maanden naderhand fout aangenomen handelingen bij te schaven? Volg dan de snelcursus om in 4 weken je rijbewijs te behalen.

Wanneer kom je in aanmerking voor een snelcursus?

Je maakt eerst een afspraak voor een proefles, zodat wij kunnen bepalen hoeveel lessen je nodig hebt in jouw opleiding. Deze proefles bepaalt dus ook of je in aanmerking komt voor deze cursus.

Na deze proefles weet je al heel wat van autorijden. Het aantal lessen dat je werkelijk nodig hebt wordt verdeeld over 4 weken. Als je nog geen twee maanden in het bezit bent van een voorlopig rijbewijs, kan je niet beginnen aan deze snelcursus. Want zodra je aan de opleiding begint, wordt er een examen gereserveerd en beginnen de lessen naar je rijbewijs.

Meer info op 09/329.66.70 of kom eens langs in de Dampoorstraat 17, 9000 Gent. Koffie of frisdrank staan al klaar.